Ervaar het verschil 

NVMe / Flash Hosting

Tot wel 6 x sneller dan SSD! NVMe is de afkorting voor Non Volatile Memory express. Een interface-protocol Met het steeds populairder worden van flash in enterprise storage was er behoefte aan een protocol gemaakt voor flash devices.

NVMe opslag zorgen voor een stabiele en betrouwbare performance. In tegenstelling tot de meer algemeen verspreide NVMe disks, zijn degenen die geïntegreerd zijn op OVH servers, 'datacenter' disks. 

NVMe vs SSD

NVMe (Non-Volatile Memory Express) is een interfaceprotocol dat speciaal is gebouwd voor Solid State Drives (SSD's). NVMe werkt met PCI Express (PCIe) om gegevens van en naar SSD's over te dragen. NVMe maakt snelle opslag mogelijk in computer-SSD's en is een verbetering ten opzichte van oudere hardeschijfgerelateerde (HDD) interfaces zoals SATA en SAS. De enige reden waarom SATA en SAS worden gebruikt met SSD's in computers, is dat tot voor kort alleen langzamere HDD's werden gebruikt als de grote opslagcapaciteit in computers. Flash-geheugen is gebruikt in mobiele apparaten zoals smartphones, tablets, USB-drives en SD-kaarten. (SSD's zijn flash-geheugen.)

Onovertroffen snelheid, als één van de eersten in Nederland

We waren al snel met onze SSD opslag, maar sinds kort bieden we VNMe Hosting. De VNMe opslag is nog sneller en dit zal je zeker merken bij het laden van je website. Uiteraard is de snelheid van je website afhankelijk van meerdere factoren, maar wil je alleen het beste voor je website? Neem dan Hosting Pro van DNR.

NVMe vs SSD


Hosting Pro
Voor websites die het beste willen. Je eigen e-mail en schrijfruimte voor je website.
30,-
40 p/m

Bestel Hosting Pro
alles in 1 pakket
5000 MB NVMe Flash opslag (NIEUW)
onbeperkt dataverkeer (fair use policy)
PHP 7 en MySQL
tot 50 e-mailadressen
hoogwaardige spamfilter
hoogwaardige virusscanner
automatisch beantwoorden
server in Nederland

Technische informatie NVMe

SSD's hebben een duidelijk voordeel met snellere toegang via de PCIe seriële busstandaard. NVMe is helemaal opnieuw gebouwd als een nieuwe manier om efficiënt toegang te krijgen tot opslagapparaten die specifiek zijn gebouwd met niet-vluchtig (flash) geheugen - SSD's. NVMe maakt een snellere interface mogelijk voor het benutten van de snelheden waartoe SSD's in staat zijn. Toen SSD's langzamere harde schijven (HDD's) in computers begonnen te vervangen als primaire opslag, was een nieuwe interface nodig om gebruik te maken van de hogere snelheden. Bij de overgang naar SSD zijn sommige pc's echter uitgerust met een SSD die toegankelijk is via interfaces die in het verleden werden gebruikt met langzamere HDD's, zoals Serial Attached SCSI (SAS) en Serial ATA (SATA). Het is logischer om NVMe te gebruiken met een SSD.

SSD is al de primaire opslagbron voor smartphones en tablets. SSD's zijn momenteel duurder dan HDD's en worden vaak gebruikt als geheugencache in combinatie met HDD's om computersystemen te versnellen. SSD's hebben geen bewegende delen en zijn in veel opzichten robuuster dan HDD's.
Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links
Venster sluiten