Een passie voor kwaliteit hosting 

DomeinNaam Registratiedienst

Dnr.nl staat voor 'DomeinNaam Registratie Nederland'. Dnr verzorgt hosting voor ondernemingen en particulieren die gebaat zijn bij de zekerheid van stabiele internettoepassingen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij graag een volwaardige partner met onze diverse internetdiensten; een partner die zich onderscheidt in betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijke service en betaalbare internetdiensten.

We vinden het vooral belangrijk dat je email en website altijd bereikbaar zijn. Daarin biedt dnr.nl stabiliteit, kwaliteit en support!

Wat je bij DNR niet ziet is misschien wel het grootste verschil.

Je zult genieten van het zorgeloos e-mailen, maar op de achtergrond hebben we geavanceerde clustertechnologie waarbij vele servers elkaar ondersteunen. Je merkt misschien op dat je website altijd bereikbaar is, maar realiseert je mogelijk niet dat dit komt door de optimaal beveiligde omgeving en de moderne apparatuur van het hoogste niveau.


Wat betekenen al deze kleine verschillen? Ze zijn dé reden dat dnr.nl zich onderscheidt van de rest en onze klanten gewaarborgd blijven van een goed en betrouwbaar product.

10x sneller met DNR SSD

SSD's zijn 10x sneller en duurzamer dan harde schijven.
Daarom worden al onze pakketten standaard uitgerust met SSD.

Prijs en kwaliteit

We streven altijd naar een scherpe, marktconforme prijs waarbij de kwaliteit niet in het geding komt. Je website wordt bij ons gehost in een optimaal beveiligde omgeving en op moderne apparatuur van het hoogste niveau. Er kan worden geswitcht tussen dubbel uitgevoerde harde schijven, geheugen, processor et cetera.


Wanneer er onverhoopt een moederbord zou crashen dan is er altijd de back-up van een reserve server. Uw website blijft dus altijd optimaal toegankelijk. Wij benutten nooit de maximale capaciteit van onze servers zodat de prestatie daarvan, juist op drukke piekmomenten, altijd optimaal blijft.

Stichting Internet Domeinnamen

Dnr.nl is aangesloten bij SIDN. SIDN staat voor Stichting Internet Domeinregistratie Nederland en is verantwoordelijk voor de uitgifte van .nl domeinnamen.


SIDN beheert sinds 1996 het .nl-domein (alle domeinnamen die eindigen op .nl). Naast het registreren en uitgeven van domeinnamen zorgt SIDN ervoor dat internetgebruikers wereldwijd en op elk gewenst moment bij deze domeinen terecht kunnen.

Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links
Venster sluiten