Verhoog je verwachtingen met Hosting Pro 

Wordpress hosting

Bij WordPress hosting wil je gewoon dat alles snel werkt. Plugins kunnen je website vertragen en hierdoor laadt je Wordpress website langer en heb je meer kracht nodig in je hostingpakket.

Een geoptimaliseerd WordPress platform

Waarschijnlijk gebruik je al een cache plugin voor Wordpress? De NVMe opslag is 6 x sneller dan de normale SSD en daardoor kunnen we je website nog sneller weergeven bij je bezoekers.

Onovertroffen snelheid, als één van de eersten in Nederland

We waren al snel met onze SSD opslag, maar sinds kort bieden we VNMe Hosting. De VNMe opslag is nog sneller en dit zal je zeker merken bij het laden van je website. Uiteraard is de snelheid van je website afhankelijk van meerdere factoren, maar wil je alleen het beste voor je website? Neem dan Hosting Pro van DNR.

NVMe vs SSD


Hosting Pro
Voor websites die het beste willen. Je eigen e-mail en schrijfruimte voor je website.
30,-
40 p/m

Bestel Hosting Pro
alles in 1 pakket
5000 MB NVMe Flash opslag (NIEUW)
onbeperkt dataverkeer (fair use policy)
PHP 7 en MySQL
tot 50 e-mailadressen
hoogwaardige spamfilter
hoogwaardige virusscanner
automatisch beantwoorden
server in Nederland

Wordpress beveiliging tegen hackers

Beveiliging is belangrijk voor Wordpress omdat Wordpress op zichzelf niet heel veilig is. Het wordt vaak gehackt en omdat het een open source programma is zie je dat er af en toe een lek ontstaat. Deze lekken zijn dan ook openbaar en daarom is het erg belangrijk om er een extra beveiligingslaag toe te voegen. Bij DNR.nl installeren wij je Wordpress website met een extra beveiliging.

Snelheid Wordpress en Google

Google vindt de snelheid van je website belangrijk. De snelheid van je website heeft invloed op de vindbaarheid binnen de zoekmachine van Google. Daarnaast zorgt de snelheid er voor dat je website een professionele uitstraling heeft en draagt direct bij aan het verhogen van het aantal bezoekers.
Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links
Venster sluiten