Meteen naar de inhoud
Home » .com

.com

  Een .com domeinnaam registreer je al vanaf €12 per jaar.
  Een .com domeinnaam is een van de meest populaire top-level domeinnamen ter wereld en wordt vaak gebruikt door bedrijven en organisaties met een internationale aanwezigheid. Het is een veelgebruikte extensie voor commerciële en zakelijke websites en wordt wereldwijd erkend als een teken van professionaliteit en betrouwbaarheid.

  Als u geïnteresseerd bent in het registreren van een .com domeinnaam, dan kunt u dit laten doen via verschillende registrars, waaronder de Domeinnaam Registratie Nederland (DNR). Wij bieden een eenvoudig en gebruiksvriendelijk registratieproces aan, met een breed scala aan aanvullende diensten, zoals domeinnaambeheer en DNS-beheer.

  Bij het registreren van een .com domeinnaam is het belangrijk om te controleren of deze nog beschikbaar is en te voldoen aan de geldende regels en richtlijnen. Vaak wordt er gekeken naar de lengte van de naam, het gebruik van speciale tekens en de naleving van de internationale wet- en regelgeving.

  Het hebben van een .com domeinnaam kan helpen om uw merk te vestigen en uw online aanwezigheid te vergroten. Het is een herkenbare en professionele keuze die uw bedrijf helpt om te concurreren in de internationale markt.

  × Hulp nodig?