Razendsnelle Hosting in Nederland 

Hosting in Nederland

Je website wordt bij ons gehost in Nederland, een optimaal beveiligde omgeving en op moderne apparatuur van het hoogste niveau. Er kan worden geswitcht tussen dubbel uitgevoerde harde schijven, geheugen, processor et cetera. Wanneer er onverhoopt een moederbord zou crashen dan is er altijd de back-up van een reserve server. Je website blijft dus altijd optimaal toegankelijk. Wij benutten nooit de maximale capaciteit van onze servers, zodat de prestatie daarvan, juist op drukke piekmomenten, altijd optimaal blijft.

Hosting buiten Nederland

Is het erg als mijn server in het buitenland staat?
Nee, je website zal dan nog steeds normaal draaien. Alleen iets langzamer dan als de server in Nederland staat. Als je voor snelheid gaat en je klanten zitten ook in Nederland, dan is de beste keuze om je website in Nederland te hosten.

Onze hostingdiensten

E-mailpakket hosting
E-mailpakket
Je e-mailadres met eigen domeinnaam. Tot 50 e-mailadressen.
5,-
5,75 p/m
Bekijk e-mail
Hostingpakket
Hostingpakket
Het complete pakket. Met eigen e-mail en schrijfruimte voor je website.
5,-
10,- p/m
Bekijk Hosting
Wordpress Hosting
Wordpress+
Je Wordpress website maken was nog nooit zo makkelijk.
10,-
15,- p/m
Bekijk Wordpress+

10x sneller met DNR SSD

SSD's zijn 10x sneller en duurzamer dan harde schijven.
Daarom worden al onze pakketten standaard uitgerust met SSD.

Meer informatie over onze servers

Alle servers van ons zijn gevestigd in Nederland. De zoganaamde 'groupswitches' zijn over het netwerk gekoppeld ter beveiliging van uitval. Netwerkonderdelen zijn dubbel uitgevoerd en er zijn backup routes.

Dnr.nl beschikt over 6,2 Gbit/s aan bandbreedte. Door constante monitoring van alle verbindingen kan onze netwerkpartner OSSO proactief wijzigingen doorvoeren in het netwerk, om het verkeer zo optimaal mogelijk van bron naar doel te begeleiden.

Bij afname van bandbreedte producten in TCN SIG Telehousing word je volledig redundant aangesloten. Bij gebruik van een eigen switch krijgt u twee verbindingen naar het Dnr.nl netwerk. Deze verbindingen gaan naar twee gescheiden 'racks' die zijn voorzien van switch/routing apparatuur en volledig gescheiden van elkaar kunnen opereren.
Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links