Meteen naar de inhoud

Pro hosting

Pro hosting

De snelste hosting met Object cache voor WordPress. Optimale presentaties voor Woocommerce.
5x sneller
100 GB SSD NVMe

49,- p/m

Extreme hosting

De snelste hosting met Object cache voor WordPress. Optimale presentaties voor Woocommerce.
10x sneller
200 GB SSD NVMe

99,- p/m

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Pro hosting voor je WordPress website!

Wij begrijpen dat snelheid essentieel is om een geweldige online ervaring te bieden aan jouw bezoekers. Daarom hebben we ons toegelegd op het leveren van razendsnelle hostingoplossingen die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende WordPress-gebruikers.

Geavanceerde Litespeed-technologie


Bij Pro Hosting maken we gebruik van Litespeed, een geavanceerde webservertechnologie die specifiek is ontworpen voor prestatieoptimalisatie. Met Litespeed kunnen we de laadtijden van je website aanzienlijk verkorten, waardoor je bezoekers direct toegang hebben tot je inhoud zonder frustrerende vertragingen. Dit betekent dat jouw website niet alleen snel laadt, maar ook soepel navigeert, waardoor je bezoekers langer betrokken blijven en meer interactie hebben met je inhoud.

Snelste WooCommerce hosting

Voor degenen die een WooCommerce-webshop beheren, biedt onze hosting de beste oplossing. Woocommerce is een krachtig platform voor e-commerce, maar het vereist een solide infrastructuur om te zorgen voor een naadloze winkelervaring. Met onze geoptimaliseerde hosting ben je verzekerd van betrouwbare prestaties, ongeacht het aantal producten, klanten of bestellingen dat je verwerkt. Je kunt je richten op het laten groeien van je online winkel, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van je hosting.

× Hulp nodig?