Meteen naar de inhoud

Hoe maak je een website?

Een eigen website maken

Bij dnr.nl maken we het bouwen van een professionele en aantrekkelijke website eenvoudig en toegankelijk. We nemen alle technische aspecten van het installeren en configureren van je WordPress-website uit handen. Jij hoeft je alleen te concentreren op het toevoegen van je eigen unieke tekst en foto’s om je online aanwezigheid tot leven te brengen!

Gewoon één prijs per maand. Geen addertjes onder het gras.

Wij installeren niet alleen je WordPress+ website, we zorgen dat je website helemaal klaar is zodat je direct kunt starten. Inclusief logo, domeinnaam, hosting, e-mail en telefonische uitleg.
Daarna heb je zelf nog de controle over je ontwerp.

25 p/m

Zelf de controle over je ontwerp, wij helpen je met het maken van je website.

Bij DNR geloven we dat het bouwen van een website eenvoudig en stressvrij moet zijn. Daarom bieden we een complete WordPress-installatieservice aan, zodat jij je kunt concentreren op het toevoegen van je eigen tekst en foto’s, zonder je zorgen te maken over technische details. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je droomwebsite!

Genoeg keuze om een fantastische en professionele website te lanceren.

Nadat we hebben uitgelegd hoe je de foto’s en teksten kunt aanpassen kun je de website helemaal uitwerken. We leggen dan ook even uit hoe je je eigen website live kunt zetten.

Om je WordPress website veilig te houden zorgen we ervoor dat updates automatisch worden gedaan op je WordPress website. Daarnaast zorgen updates ook voor een betere stabiliteit. Oudere WordPress versies zijn kwetsbaar voor aanvallen.

Indien je WordPress hosting hebt van DNR.nl dan hoef je je dus geen zorgen te maken over updates.

× Hulp nodig?