“Super handig, ze installeren zelfs mijn e-mail” 

Hét Hostingbedrijf in Drenthe

Dnr.nl staat voor 'DomeinNaam Registratie'. Dnr verzorgt hosting voor ondernemingen en particulieren in Drenthe en Nederland die gebaat zijn bij de zekerheid van stabiele internettoepassingen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij graag een volwaardige partner met onze diverse internetdiensten; een partner die zich onderscheidt in betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijke service en betaalbare internetdiensten.

We vinden we het vooral belangrijk dat je email en website altijd bereikbaar zijn. Daarin biedt dnr.nl stabiliteit, kwaliteit en support!

Wat je bij DNR niet ziet is misschien wel het grootste verschil.

Je zult genieten van het zorgeloos e-mailen, maar op de achtergrond hebben we geavanceerde clustertechnologie waarbij vele servers elkaar ondersteunen. Je merkt misschien op dat je website altijd bereikbaar is, maar realiseert je mogelijk niet dat dit komt door de optimaal beveiligde omgeving en de moderne apparatuur van het hoogste niveau.


Wat betekenen al deze kleine verschillen? Ze zijn dé reden dat dnr.nl zich onderscheidt van de rest en onze klanten gewaarborgd blijven van een goed en betrouwbaar product.

Zoek direct je domeinnaam via: www.mijndnr.nl

10x sneller met DNR SSD

SSD's zijn 10x sneller en duurzamer dan harde schijven.
Daarom worden al onze pakketten standaard uitgerust met SSD.

Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links