Meteen naar de inhoud
Home » .nl

.nl

  Een .nl domeinnaam registreer je al vanaf €5,- per jaar.
  NL is de landextensie van Nederland. Iedereen kan een .nl-domeinnaam registreren. Deze extensie wordt uitgegeven door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland.
  Dnr.nl is deelnemer bij deze stichting en kan deze domeinnamen direct voor u registreren.

  Het registratieproces voor .nl domeinnamen is relatief eenvoudig en kan worden gedaan via verschillende gecertificeerde registrars. Voordat een domeinnaam kan worden geregistreerd, moet er worden gecontroleerd of deze beschikbaar is en voldoet aan de geldende regels en richtlijnen voor .nl domeinnamen. Hierbij wordt onder andere gelet op de lengte van de naam, het gebruik van speciale tekens en de naleving van de Nederlandse wet- en regelgeving.

  .nl domeinnaam met WordPress

  Met onze hostingdiensten kun je heel eenvoudig een WordPress website installeren. Onze experts helpen je graag bij het installatieproces en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Zo kun jij je concentreren op het maken van inhoud voor jouw website, terwijl wij ervoor zorgen dat de technische kant van jouw website goed werkt.

  WordPress is een gebruiksvriendelijk platform waarmee je heel gemakkelijk een professionele website kunt bouwen. Of je nu een persoonlijke blog hebt, een webshop wilt starten of een bedrijfswebsite wilt lanceren, WordPress biedt jou de tools om jouw website volledig naar wens te bouwen en te beheren.

  Professionele uitstraling met een .nl domeinnaam

  Eenmaal geregistreerd, kan een .nl domeinnaam worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het hosten van een website, het opzetten van een online winkel of het creëren van een persoonlijke blog. Het is ook mogelijk om meerdere .nl domeinnamen te registreren en deze te gebruiken om verschillende delen van uw online aanwezigheid te organiseren.

  Een van de voordelen van het gebruik van een .nl domeinnaam is dat het uw website een professionele uitstraling geeft en vertrouwen opwekt bij bezoekers. Bovendien kan het hebben van een Nederlandse domeinnaam ook helpen om uw website beter vindbaar te maken voor lokale zoekopdrachten en het aantrekken van een Nederlands publiek.

  Het beheer van .nl domeinnamen wordt geregeld door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), die verantwoordelijk is voor het beheer en de uitgifte van .nl domeinnamen. Zij zorgen ervoor dat alle .nl domeinnamen veilig en betrouwbaar zijn en dat er geen inbreuk wordt gemaakt op de rechten van anderen.

  Kortom, een .nl domeinnaam kan een belangrijk onderdeel zijn van uw online aanwezigheid en kan u helpen om uw merk te vestigen en uw doelgroep te bereiken. Het is een betrouwbare en professionele keuze voor iedereen die een website wil starten met een focus op de Nederlandse markt.

  Via DNR kunnen gebruikers eenvoudig en snel hun gewenste .nl domeinnaam registreren en profiteren van een breed scala aan aanvullende diensten, zoals domeinnaambeheer en DNS-beheer.

  × Hulp nodig?