Hostingpakket

Wanneer je een domeinnaam laat registreren, koppel je daar vaak ook een website of e-mailadres aan. Dat noem je een hostingpakket. Er wordt dan als het ware een specifieke ruimte voor je gereserveerd en gehost op het internet. Je website wordt bij ons gehost in een optimaal beveiligde omgeving en op moderne apparatuur van het hoogste niveau.

We bieden bij dnr.nl een professioneel hostingpakket dat aan de hoogste eisen voldoet. Bij ons betaal je niet voor extra opties of support. We hebben een compleet pakket die voldoet aan wensen van grote en kleine ondernemers. Onze hostingpakketten zijn voor iedereen die gewoon goed online willen staan. Je kunt ook kiezen voor website maken?

Hieronder staan onze pakketten die u direct kunt bestellen via www.mijndnr.nl.


Hostingpakket
Hostingpakket
Het complete pakket. Je eigen e-mail en schrijfruimte voor je website.
5,-
11,- p/m

Bestel hostingpakket
alles in 1 pakket
4000 MB SSD opslag
onbeperkt dataverkeer (fair use policy)
PHP 5 en MySQL
tot 50 e-mailadressen
hoogwaardige spamfilter
hoogwaardige virusscanner
automatisch beantwoorden
server in Nederland

Je website blijft online! Ook bij het overschrijden van je limiet.

Bij onze pakketten heb je meestal ruimte genoeg voor al je e-mail en website bestanden. Je kunt bijvoorbeeld met ons hostingpakket tot wel 15.000 foto's op je website plaatsen. Stel je mocht toch je limiet overschrijden, dan nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. Je kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld je e-mail van drie jaar geleden te verwijderen. Soms zien we ook dat websites te veel grote foto's hebben. We geven je dan advies en als je na twee maanden dan nog over je limiet zit, ontvang je van ons een factuur.

Website maken voor Dummies

Snelle Wordpress Hosting
Wat is hosting en hoe werkt het?

Wordt mijn website gehost in Nederland?

10x sneller met DNR SSD

SSD's zijn 10x sneller en duurzamer dan harde schijven.
Daarom worden al onze pakketten standaard uitgerust met SSD.

Ons datacenter

Je website wordt bij ons gehost in een optimaal beveiligde omgeving en op moderne apparatuur van het hoogste niveau. Er kan worden geswitcht tussen dubbel uitgevoerde harde schijven, geheugen, processor et cetera. Wanneer er onverhoopt een moederbord zou crashen dan is er altijd de back-up van een reserve server. Je website blijft dus altijd optimaal toegankelijk. Wij benutten nooit de maximale capaciteit van onze servers, zodat de prestatie daarvan, juist op drukke piekmomenten, altijd optimaal blijft.

(De zogenaamde 'groupswitches' zijn over het netwerk gekoppeld ter beveiliging van uitval. Netwerkonderdelen zijn dubbel uitgevoerd en er zijn backup routes).

Dnr.nl beschikt over 6,2 Gbit/s aan bandbreedte. Door constante monitoring van alle verbindingen kan onze netwerkpartner OSSO proactief wijzigingen doorvoeren in het netwerk, om het verkeer zo optimaal mogelijk van bron naar doel te begeleiden.

Bij afname van bandbreedte producten in TCN SIG Telehousing word je volledig redundant aangesloten. Bij gebruik van een eigen switch krijgt u twee verbindingen naar het Dnr.nl netwerk. Deze verbindingen gaan naar twee gescheiden 'racks' die zijn voorzien van switch/routing apparatuur en volledig gescheiden van elkaar kunnen opereren.

De voordelen van Mijndnr.nl

✓ Bekijk welke domeinnaam nog vrij zijn

✓ tot 60% korting op domeinnamen en kwaliteit hosting

✓ al je domeinnamen in één account 

✓ beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone


Zoek je domeinnaam
Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links