Razendsnelle Hosting in Nederland 

Website maken voor dummies

Je kunt natuurlijk het boek aanschaffen "Website maken voor dummies". Maar wij zijn er van overtuigd dat je met onze Wordpress+ binnen één dag een professionele website kunt maken.

Misschien heb je al een website, maar ben je niet helemaal tevreden met het ontwerp. Tegenwoordig zien heel veel websites er mooi uit. Dit komt omdat het ontwerpen van websites tegenwoordig wat makkelijker is gemaakt.

Je website bouwen in 1 dag!

Via onze nieuwe service kun je binnen 1 dag een professionele website maken. Bekijk de video hieronder en je zult zien wat Paul in 3 minuten heeft gemaakt. Maar er is meer. Elk onderdeel kun je nog weer apart aanpassen. De layout kun je naar wens aanpassen en alle foto's en teksten pas je aan alsof je in een Word document aan het werk bent.

Is een website maken moeilijk?

Eerder was het nog zo dat je een website moest maken met de code HTML en CSS. Tegenwoordig is deze code niet meer nodig voor een eenvoudige website. In de video hieronder leggen we nog even uit hoe je heel eenvoudig een website kunt maken met Wordpress plus.Wordpress+ Hosting
Wij installeren je Wordpress+ website met beveiliging zodat je direct kunt starten. Met eigen e-mail en schrijfruimte voor je website.
5,-
25,00 p/m

Updates nieuwe beveiligingsrelease
Installatie extra beveiliging Wordpress
4000 MB SSD opslag
onbeperkt dataverkeer (fair use policy)
Extra beveiliging 
tot 50 e-mailadressen
hoogwaardige spamfilter
hoogwaardige virusscanner
automatisch beantwoorden
gehost in Nederland
Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links