Razendsnelle Hosting in Nederland 

Wat is hosting en hoe werkt het?

Waar je je domeinnaam ook laat registreren, wanneer er een website wordt geactiveerd onder deze domeinnaam, dan zal deze ook gehost moeten worden. Met andere woorden er wordt een specifieke ruimte voor die website gereserveerd op internet.

Zakelijke webhosting moet aan een aantal eisen voldoen: tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat uw website 24/7 online staat.

Daarvoor is een betrouwbare server een vereiste, evenals een helpdesk die je de juiste back-up geeft wanneer je ze nodig hebt. Ook wil je zonder problemen het benodigde aantal e-mailadressen kunnen aanmaken, en online statistieken van uw bezoekersaantallen kunnen monitoren. Bij Dnr.nl is dat alles in vertrouwde handen. Wij registreren graag je domeinnaam en leveren daarbij een compleet hostingpakket.Hostingpakket
Hostingpakket
Het complete pakket. Je eigen e-mail en schrijfruimte voor je website.
5,-
11,- p/m

Bestel hostingpakket
alles in 1 pakket
4000 MB SSD opslag
onbeperkt dataverkeer (fair use policy)
PHP 5 en MySQL
tot 50 e-mailadressen
hoogwaardige spamfilter
hoogwaardige virusscanner
automatisch beantwoorden
server in Nederland

Datacenter

Je website wordt bij ons gehost in een optimaal beveiligde omgeving en op moderne apparatuur van het hoogste niveau. Er kan worden geswitcht tussen dubbel uitgevoerde harde schijven, geheugen, processor et cetera. Wanneer er onverhoopt een moederbord zou crashen dan is er altijd de back-up van een reserve server. Je website blijft dus altijd optimaal toegankelijk. Wij benutten nooit de maximale capaciteit van onze servers, zodat de prestatie daarvan, juist op drukke piekmomenten, altijd optimaal blijft.

(De zoganaamde 'groupswitches' zijn over het netwerk gekoppeld ter beveiliging van uitval. Netwerkonderdelen zijn dubbel uitgevoerd en er zijn backup routes).

Dnr.nl beschikt over 6,2 Gbit/s aan bandbreedte. Door constante monitoring van alle verbindingen kan onze netwerkpartner OSSO proactief wijzigingen doorvoeren in het netwerk, om het verkeer zo optimaal mogelijk van bron naar doel te begeleiden.

Bij afname van bandbreedte producten in TCN SIG Telehousing word je volledig redundant aangesloten. Bij gebruik van een eigen switch krijgt u twee verbindingen naar het Dnr.nl netwerk. Deze verbindingen gaan naar twee gescheiden 'racks' die zijn voorzien van switch/routing apparatuur en volledig gescheiden van elkaar kunnen opereren.

Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links