Razendsnelle Hosting in Nederland 

Welke domeinnamen zijn nog vrij / beschikbaar?

Ben je op zoek naar een domeinnaam die nog vrij is? Het zoeken naar een domeinnaam doe je snel en eenvoudig via de zoekfunctie op mijndnr.nl. In de zoekmachine vul je dan de gewenste domein in. Je ziet meteen welke domeinnamen nog beschikbaar zijn.

Tips voor domeinnamen

Probeer de te registreren domeinnaam zo eenvoudig mogelijk te houden. Kort maar krachtig is het advies, maar ook een wat langere domeinnaam kan onderscheidend zijn. Aan je domeinnaam moet een extensie worden gekoppeld (bijvoorbeeld .nl, .com, .eu enzovoort).


Stel, je bent makelaar en op zoek naar een domeinnaam. De domein "makelaar.nl" is al bezet. Je kunt dan controleren of bijvoorbeeld "[uwnaam]makelaar" nog beschikbaar is. Het is handig om een plaats, provincie of woord toe te voegen. Ben je alleen werkzaam in de regio? Dan kun je ook denken aan "[uwnaam]makelaar[provincie].nl". Ook kun je een streepje (- teken) tussen je de woorden plaatsen. Zo zijn er vele mogelijkheden om een beschikbare domeinnaam te vinden.

Tussen de domeinnaam en de extensie staat altijd een punt. De gewenste naam en extensie vormen samen een unieke code, die verwijst naar je eigen adres (domein) op internet. Er zijn al talloze domeinnamen geregistreerd, dus soms moet je best even zoeken naar een vrije domeinnaam. We wezen er al even op, dat een domeinnaam uniek is en dus maar door één bedrijf of persoon tegelijk gebruikt kan worden. Registreer dus tijdig de door jou gewenste domeinnaam. De beschikbaarheid van een domeinnaam controleer je eenvoudig op onze website.


Is de gewenste domeinnaam vrij, dan kun je daarvan eigenaar worden. Een domeinnaam registreren doe je snel en eenvoudig bij dnr.nl.
Ben je eigenaar van een domeinnaam maar wil je dit domein naar dnr.nl verhuizen? Klik dan hier voor het verhuizen van je domeinnaam.

Hosting dnrHosting dnr

Copyright © Dnr.nl - Professionals op internet
Hosting Nederland - Hosting Drenthe
kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10
Prijzen zijn excl. btw.

Privacy en cookieverklaring
Algemene Voorwaarden
links
Venster sluiten