Meteen naar de inhoud
Home » .nu

.nu

  Een .nu domeinnaam registreer je al vanaf 29,95 per jaar.

  Een .nu domeinnaam is de officiële landcode top-level domeinnaam (ccTLD) voor het land Niue, dat een klein eilandgebied in de Stille Oceaan is. Oorspronkelijk werd deze extensie alleen gebruikt door inwoners van Niue, maar sindsdien is het ook populair geworden bij bedrijven en individuen die een unieke en gedenkwaardige domeinnaam willen hebben.

  Het hebben van een .nu domeinnaam kan een goede keuze zijn als u zich richt op een specifieke niche of een onderscheidende merkidentiteit wilt creëren. Het is ook een goede optie als uw gewenste .com of .nl domeinnaam al in gebruik is.

  Als u geïnteresseerd bent in het registreren van een .nu domeinnaam, dan kunt u dit laten doen via verschillende registrars, waaronder de Domeinnaam Registratie Nederland (DNR). DNR biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk registratieproces aan, met een breed scala aan aanvullende diensten, zoals domeinnaambeheer en DNS-beheer.

  Bij het registreren van een .nu domeinnaam is het belangrijk om te controleren of deze nog beschikbaar is en te voldoen aan de geldende regels en richtlijnen. Vaak wordt er gekeken naar de lengte van de naam, het gebruik van speciale tekens en de naleving van de internationale wet- en regelgeving.

  × Hulp nodig?