Meteen naar de inhoud
Home » .org

.org

  Een .org domeinnaam registreer je al vanaf €16,95 per jaar.
  Een .org domeinnaam is een van de oudste en meest gerespecteerde top-level domeinnamen (TLD’s) op internet. Oorspronkelijk was het bedoeld voor non-profitorganisaties, maar tegenwoordig wordt het ook gebruikt door bedrijven en individuen die een sociaal of maatschappelijk doel nastreven. In dit artikel zullen we de betekenis van een .org domeinnaam verder uitdiepen.

  Het belang van een .org domeinnaam voor non-profitorganisaties

  Een .org domeinnaam is van oudsher geassocieerd met non-profitorganisaties en wordt daarom vaak gebruikt door liefdadigheidsinstellingen, stichtingen en andere organisaties die zich inzetten voor een goed doel. Het hebben van een .org domeinnaam kan helpen om de geloofwaardigheid van uw organisatie te vergroten en kan mensen geruststellen dat hun donaties en bijdragen op de juiste plek terechtkomen.

  De voordelen van een .org domeinnaam voor bedrijven en individuen

  Hoewel een .org domeinnaam traditioneel is geassocieerd met non-profitorganisaties, kan het ook voordelen bieden voor bedrijven en individuen die een sociaal of maatschappelijk doel nastreven. Door te kiezen voor een .org domeinnaam, laat u zien dat u zich inzet voor een bepaalde zaak en geeft u een positief imago aan uw merk of organisatie.

  Het registreren van een .org domeinnaam met WordPress

  Met een .org domeinnaam kunt u niet alleen uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, maar ook een professionele website opzetten. En met WordPress als uw websitebouwer, kunt u gemakkelijk en snel uw website installeren en beheren. Bij ons kunt u uw .org domeinnaam registreren en binnen 24 uur uw WordPress website laten installeren. Zo kunt u snel aan de slag met het delen van uw boodschap en het bereiken van uw doelgroep.

  × Hulp nodig?