Meteen naar de inhoud

Website maken voor dummies

Hoe begin je met het maken van een website?

Je kunt natuurlijk het boek aanschaffen “Website maken voor dummies”. Maar wij zijn er van overtuigd dat je met onze WordPress+ binnen één dag een professionele website kunt maken.

Misschien heb je al een website, maar ben je niet helemaal tevreden met het ontwerp. Tegenwoordig zien heel veel websites er mooi uit. Dit komt omdat het ontwerpen van websites tegenwoordig wat makkelijker is gemaakt.

Indien je WordPress hosting hebt van DNR.nl dan hoef je je dus geen zorgen te maken over updates.

Een website maken, maar dan makkelijker

Wij installeren niet alleen je WordPress+ website, we zorgen dat je website helemaal klaar is zodat je direct kunt starten. Inclusief logo, domeinnaam, hosting, e-mail en telefonische uitleg.

25 p/m

Je website bouwen in 1 dag!

Via onze nieuwe service kun je binnen 1 dag een professionele website maken. Bekijk de video hieronder en je zult zien wat Paul in 3 minuten heeft gemaakt. Maar er is meer. Elk onderdeel kun je nog weer apart aanpassen. De layout kun je naar wens aanpassen en alle foto’s en teksten pas je aan alsof je in een Word document aan het werk bent.

Is een website maken moeilijk?

Eerder was het nog zo dat je een website moest maken met de code HTML en CSS. Tegenwoordig is deze code niet meer nodig voor een eenvoudige website. In de video hieronder leggen we nog even uit hoe je heel eenvoudig een website kunt maken met WordPress plus.

× Hulp nodig?