Meteen naar de inhoud

Snelle WordPress Hosting

Hosting

Geen hosting vergelijken, gewoon één goed hostingpakket. Hierop kun je eenvoudig een website op installeren en heb je onbeperkt e-mailadressen.

11 p/m

Snelheid WordPress en Google

Wil jij een snelle WordPress website? DNR verzorgt hosting voor ondernemingen en particulieren die gebaat zijn bij de zekerheid van stabiele internettoepassingen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij graag een volwaardige partner met onze diverse internetdiensten; een partner die zich onderscheidt in betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijke service en betaalbare internetdiensten.

We vinden het vooral belangrijk dat je email en website altijd bereikbaar zijn. Daarin biedt dnr.nl stabiliteit, kwaliteit en support!

Je website blijft online! Ook bij het overschrijden van je limiet.

Google vindt de snelheid van je website belangrijk. De snelheid van je website zorgt voor een betere positie in de zoekresultaten van Google

Bij DNR installeren we je website met een aantal plugins zodat je veel makkelijker je website kan maken. Deze plugins maken je website niet onnodig traag en daardoor laadt je website sneller. We installeren bijvoorbeeld ook een plugin waardoor je afbeeldingen niet te groot worden. De snelheid van je website kan hierdoor soms wel 3 seconden sneller zijn bij het optimaliseren van je afbeeldingen.Website maken voor Dummies

Snelle WordPress Hosting
Wat is hosting en hoe werkt het?

Wordt mijn website gehost in Nederland?

Snelle website voor bezoekers

Is de snelheid van je website echt zo belangrijk? In een recent onderzoek toont aan dat je bezoekers je website verlaten als je de laadtijd langer is dan 3 seconden. Een website die dus een langere laadtijd heeft wordt door bezoekers als niet-gebruiksvriendelijk ervaren.

Waarom kiezen voor DNR.nl?

DNR.nl staat voor ‘DomeinNaam Registratie Nederland’. DNR.nl verzorgt hosting voor ondernemingen en particulieren die gebaat zijn bij de zekerheid van stabiele internettoepassingen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij graag een volwaardige partner met onze diverse internetdiensten; een partner die zich onderscheidt in betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijke service en betaalbare internetdiensten.

We vinden het vooral belangrijk dat je email en website altijd bereikbaar zijn. Daarin biedt dnr.nl stabiliteit, kwaliteit en support!

Ons WordPress+ hostingpakket

Hieronder staat ons WordPress+ hostingpakket. We hebben één totaalpakket waarmee je ruim voldoende je website op kan hosten. Maar we bieden niet zomaar een WordPress+ pakket. Bekijk de video hieronder om te kijken hoe eenvoudig Wordpress+ werkt.

× Hulp nodig?